• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Lichtadvies

Geeft u ook Lichtadvies??

'Wij vinden verlichting zó moeilijk in ons interieur'

De aanschaf van een nieuwe woning, een badkamer of een renovatie van uw woning neemt heel wat tijd in beslag om tot een weloverwogen keuze te komen, maar in de regel wordt goede verlichting vaak onderschat en soms als moeilijk ervaren. Het is raadzaam voorafgaande van een verhuizing, verbouwing of herinrichting van uw interieur al over verlichting na te denken of lichtadvies in te winnen bij een lichtadviseur en dit uit te laten werken in een lichtplan. Mede omdat tijdens bouw of verbouwfase er nog van alles kan worden meegenomen en weggewerkt. Denk hierbij aan electrakabels, inbouwspots, wandverlichting, dimmers etc. Daarnaast komen er vaak dingen in het lichtadvies en uitgewerkte lichtplan naar boven waar u zelf nog niet aan had gedacht.

 3D

De belangrijke rol van licht wordt uitgewerkt in een lichtplan.

Belangrijk in een lichtplan is om te bepalen wat voor functie de lampen krijgen. Wilt u meer sfeerverlichting? Of wilt u direct werklicht, bijvoorbeeld boven het werkblad van de keuken of op kantoor? Wilt u accenten leggen in uw interieur, hierbij kunt u denken aan (kunst)objecten die aangelicht moeten worden of mooie raambekleding. Wilt u de ruimte groter laten lijken of optisch meer hoogte creëren?

Dit zijn vragen waarmee Designlamp u zeker verder kan helpen en dit na het lichtadvies eventueel kunnen uitwerken in een gedetailleerd lichtplan. Afhankelijk van welke stijl u voor ogen heeft, volgt een keuze van design armaturen en lampen. Designlamp heeft een zeer grote collectie van diverse merkverlichting passend bij een ieder budget. Naast het lichtadvies en het lichtplan is het ook mogelijk om het advies uit te breiden met een lichtcalculatie.

De kosten van een dergelijk lichtadvies zijn variabel en beginnen bij een starttarief vanaf 150.00 euro.
Indien de verlichting ook bij Designlamp wordt aangeschaft worden de kosten van een lichtadvies hiermee verrekend.

 

 

Designlamp is onderdeel van Aladdin lampen en is gevestigd in Alkmaar.
Onze toonzaal van 900 vierkante meter vindt u op onderstaand adres.

Aladdin lampen
Koedijkerstraat 10
1823 CR Alkmaar
Tel. 072-5112324

Openingstijden showroom:

Maandag        13.00 - 17.30 uur  
Dinsdag   09.00 - 17.30 uur  
Woensdag   09.00 - 17.30 uur  
Donderdag    09.00 - 17:30 uur  
Vrijdag   09.00 - 17.30 uur  
Zaterdag   09.00 - 17.00 uur  
Zondag   12.00 - 17.00 uur