• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Merken
Kleur
Fitting(en)
Dimbaar
In showroom aanwezig

Inbouwspots

Designlamp.nl uit Alkmaar heeft een bijzondere collectie inbouwspots van bekende merken als
Delta light, Modular ONOK en vele andere bekende merken.
Designlamp.nl levert verlichting van veel bekende designmerken.
Sale
51% korting! Multiple Recessed Trimless Adjustable
Sale
50% korting! Skygarden Recessed

Inbouwspots

Het plaatsen van inbouwspots

Inbouwspots zijn een populaire manier om extra verlichting toe te voegen aan een kamer zonder dat er grote lampen nodig zijn die veel ruimte in beslag nemen. Het plaatsen van inbouwspots is echter niet altijd even makkelijk. Hieronder vind je enkele tips om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten haalt bij het plaatsen van inbouwspots.

Allereerst is het belangrijk om te bepalen waar de spots precies moeten komen. Dit kan afhankelijk zijn van de grootte van de kamer, de gewenste hoeveelheid licht en andere factoren zoals meubels of decoratie. Markeer vervolgens op de juiste plekken waar de gaten geboord moeten worden.

Zorg ervoor dat je bij het boren van gaten gebruik maakt van een boor met dezelfde diameter als die van de spot zelf. Zo weet je zeker dat deze goed past en stevig vastzit.

Tot slot is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle bedrading veilig is afgedekt en dat er geen blootliggende draden zijn na installatie. Test ook altijd eerst of alles goed werkt voordat je begint met het afwerken van eventuele muren of plafonds rondom de spot.

Met deze tips kan jij gemakkelijk en veilig jouw eigen inbouwspots plaatsen!

Verschillende inbouwspots

Inbouwspots zijn een populaire keuze voor het verlichten van verschillende ruimtes in huis. Ze zijn stijlvol, discreet en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd in plafonds of muren. Er zijn verschillende soorten inbouwspots beschikbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken.

De eerste soort is de vaste inbouwspot. Dit type spot kan niet worden aangepast nadat deze is geïnstalleerd en schijnt vaak recht naar beneden. Deze spots zijn ideaal voor algemene verlichting of om specifieke gebieden te markeren, zoals een kunstwerk aan de muur.

Een andere optie is de zwenkbare inbouwspot. Zoals de naam al doet vermoeden, kan deze spot worden gedraaid om licht te richten waar het nodig is. Dit maakt ze perfect voor het creëren van sfeerverlichting of om specifieke objecten te accentueren.

Dan zijn er nog dimbare inbouwspots, die handig zijn als je graag de helderheid van het licht wilt kunnen aanpassen. Dimbare spots bieden meer flexibiliteit bij het creëren van sfeerverlichting en kunnen ook helpen bij energiebesparing.

Kortom, er zijn verschillende soorten inbouwspots om uit te kiezen, elk met hun eigen voordelen en toepassingen. Bij het kiezen van de juiste inbouwspot is het belangrijk om rekening te houden met de functie van de verlichting, de stijl van je interieur en je persoonlijke voorkeuren.

Hulp nodig? We inspireren je graag met een lichtplan
Met inbouwspots alleen ben je er nog niet. Het gaat om het hele plaatje. Daarom helpen we graag om de lichtverdeling in de woning zo optimaal mogelijk te maken. Dat doen we door het opstellen van een persoonlijk lichtplan.
Wij zorgen voor de perfecte verlichting op de juiste plek. Denk daarbij aan de verschillende functies van het licht, uw smaak maar natuurlijk ook het beschikbare budget.

Komt u langs in onze showroom in Alkmaar? Dan kunnen wij u ons assortiment tegelijkertijd laten zien. Met 900 m2 aan lampen is er genoeg te zien.