• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Merken
Kleur
In showroom aanwezig

Stadler Form

Sale
7% korting! Leo tafelventilator
Sale
8% korting! Simon Vloerventilator

Stadler Form

OVER STADLERFORM

We ontwikkelen elegante en nuttige huishoudelijke apparaten. We werken met passie aan innovaties voor het huishouden. We richten ons op het verbeteren van de lucht en het binnenklimaat. We richten woonruimtes in met koele en gewilde apparaten. Onze apparaten behoren tot één van de beste als het aankomt op vorm, functies en gebruik van het apparaat, en het zijn waardevolle toevoegingen van het interieur van onze consument.

MISSIE

We willen de wereld verbeteren met luchtbehandeling. We ontwikkelen daarom gewilde huishoudelijke apparaten met een buitengewoon design. Onze producten zijn gemakkelijk en intuïtief in gebruik en zorgen voor een efficiënt stroom verbruik. Nieuwe productontwikkelingen komen altijd voort uit een persoonlijke behoefte. We willen elegante en waardevolle toevoegingen van het interieur creëren die ons welzijn verbeteren.

WAARDEN

We brengen onze ideeën in de praktijk: we doen het! We vinden het erg belangrijk dat goede ideeën zonder enige moeite worden gerealiseerd. We volgen niet de strategieën van andere bedrijven maar focussen ons op onze eigen sterke punten. We ontwerpen producten waarvan we overtuigd zijn dat ze voldoen aan de verwachtingen van onze consument, of zelfs overtreffen. Onze communicatie is open en eerlijk – we willen niks verbergen en we staan altijd open voor suggesties van elk soort.