• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Merken
Kleur
Kleur
Fitting(en)
Dimbaar
In showroom aanwezig

Penta

dimbaar
China High

Penta

Penta Light, met een focus op eigentijds design, is trots op het feit dat al hun lampen 100% in Italië worden ontworpen en geproduceerd. Door de geschiedenis heen heeft het bedrijf de ideeën van gewilde en onvoorspelbare ontwerpers geïnterpreteerd, waarbij ze deze visies hebben omgezet in objecten waar formele schoonheid en functionele bruikbaarheid samenkomen.

Het streven naar kwaliteit en vakmanschap wordt weerspiegeld in elk aspect van Penta Light's producten. Ze putten inspiratie uit de kunst van meestervaklieden, waarbij de toewijding van deze ambachtslieden aan hun werk en hun overdracht van vaardigheden en kennis een belangrijke rol spelen.

Terwijl Penta Light trouw blijft aan zijn oorsprong en de rijke traditie van Italiaans vakmanschap, zijn ze niet bang om te experimenteren met nieuwe oplossingen. De ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie stellen het bedrijf in staat om de traditionele waarden te verrijken met nieuwe expressieve en esthetische codes. Hierdoor blijft Penta Light een dynamisch merk dat zowel innovatie als traditie omarmt in de creatie van hoogwaardige verlichtingsoplossingen.