• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Merken
Kleur
Fitting(en)
Dimbaar
In showroom aanwezig

Occhio

dimbaar
Mito Raggio
dimbaar
Mito Largo
dimbaar
Gioia Lettura
dimbaar
Mito Aura 60

Occhio

 

Meer levenskwaliteit met licht van Occhio.

De maatstaf voor lichtkwaliteit is voor ons natuurlijk zonlicht. Daarom laten onze hoogontwikkelde LED's uw huis in de meest briljante kleuren verschijnen. De sfeerverlichting kan eenvoudig worden aangepast aan het verloop van de dag en de betreffende situatie - want licht beïnvloedt net zo goed de sfeer in een ruimte als ons welzijn.

 

Als licht een beleving wordt, spreken we van 'genot': je kunt het licht schakelen of dimmen of de lichtkleur en -verdeling veranderen met een gebaar of met de slimme lichtregeling Occhio air. Altijd zoals jij het wilt.

 

Onze verlichtingssystemen zijn modulair en bieden verlichtingsoplossingen van plafond tot vloer. Zo kunt u uw woning of project holistisch vormgeven met licht - met dezelfde lichtkwaliteit en vormentaal.

 

Ons ontwerp kenmerkt zich door tijdloze esthetiek en luxe kwaliteit tot in het kleinste detail. Wij denken functie en vorm van binnenuit - volgens het principe 'vorm volgt functie'. Edele oppervlakken, die in alle lampen en series verkrijgbaar zijn, vullen uw interieur precies aan met de stijl die u wenst.