• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Merken
Kleur
Kleur
Fitting(en)
Dimbaar
In showroom aanwezig

Lodes

LED
31% korting! Sky-Fall Medium helder glas
dimbaar
Hover LED
dimbaar
Hover LED

Lodes

Lodes, voorheen bekend als Studio Italia Design, voltooide in juni 2020 een rebrandingproces - ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum - dat culmineerde in de onthulling van het nieuwe logo en de nieuwe merkidentiteit. Sindsdien luidt Lodes, als onderdeel van een strategische visie onder leiding van General Manager Massimiliano Tosetto, een nieuw tijdperk van hedendaags design in ter ere van de fabricagekennis en de hoogwaardige Made in Italy-essentie van het bedrijf.

Lodes sinds 1950
Het in Venetië gevestigde Lodes ontwerpt en produceert sinds 1950 verlichtingsoplossingen voor interieurs en exterieurs en combineert technische knowhow met het beste Made in Italy-design. uitgegroeid tot een van Europa's toonaangevende ontwerpers en fabrikanten van decoratieve verlichting, momenteel aanwezig in 90 markten wereldwijd.

Evolutie
Vandaag vertegenwoordigt Lodes een evolutie van drie generaties van pure passie naar briljante architecturale oplossingen, waarbij lichtbronnen worden gecreëerd die hedendaags design en innovatieve technologie combineren met materialen van de hoogste kwaliteit, nauwgezet ontwikkeld met de beste verwerkingstechnieken. Het bedrijf Studio Italia Design is geselecteerd als een van de meest dynamische Italiaanse bedrijven volgens het onderzoek "Campioni della crescita 2020" (2020 Growth Champions), evenals in 2021, gepubliceerd in La Repubblica's "Affari & Finanza".