• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Merken
Kleur
Fitting(en)
Dimbaar
In showroom aanwezig

Jacco Maris

Jacco Maris

Van niets iets maken. Het creëren van een maximaal ontwerp uit een minimale hoeveelheid materiaal......

Jacco Maris is een gerenommeerde ontwerper en fabrikant van handgemaakte lichtarmaturen, die sinds 1994 actief is in de designwereld. Zijn ontwerpen zijn gebaseerd op het principe van het combineren van krachtige en spannende esthetiek met sierlijke harmonie en subtiele elegantie. Maris staat bekend om zijn gebruik van hoogwaardige materialen, voornamelijk metaal en staal, waarbij hij roestvrij staal, zwart staal, gegoten metaal en messing vaak als kenmerkende elementen gebruikt.

Wat Jacco Maris onderscheidt, is niet alleen zijn toewijding aan vakmanschap, maar ook zijn vermogen om standaardcollecties aan te vullen met op maat gemaakt werk en speciale ontwerpen voor projecten. Zijn unieke ontwerpen kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant, waarbij zelfs de kleinste details met zorg worden geïntegreerd.

De ontwerpen van Jacco Maris vallen op vanwege hun tijdloze elegantie en innovatieve benadering van lichtontwerp. Door de jaren heen heeft hij verschillende opmerkelijke armatuurcollecties gecreëerd, elk met een eigen karakter en esthetische aantrekkingskracht. Zijn werk staat symbool voor verfijning, vakmanschap en artistieke visie, waardoor hij een prominente plaats inneemt in de wereld van hedendaags design.