• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Merken
Kleur
Fitting(en)
Dimbaar
In showroom aanwezig

Grau

snoerloos
Salt LED
snoerloos
Parrot LED

Grau

De gebroeders Grau

Timon en Melchior Grau zijn talentvolle kunstenaars die al 13 jaar samenwerken. Na hun studie politieke economie besloten ze hun passie voor kunst te volgen en studeerden ze onder begeleiding van de gerenommeerde kunstenaar Ai Weiwei aan de Städelschule. Deze keuze voor een artistieke opleiding leidde tot hun gezamenlijke artistieke reis, waarbij ze hun vaardigheden en creativiteit hebben ontwikkeld.

In erkenning van hun buitengewone talent en invloed op het vakgebied werden Timon en Melchior Grau in 2023 opgenomen in de AD Top 100, een lijst die de meest invloedrijke ontwerpers van het jaar erkent. Deze prestigieuze onderscheiding getuigt van hun artistieke excellentie en de impact van hun werk op de kunstgemeenschap en daarbuiten.

Het feit dat ze hebben gestudeerd onder de begeleiding van Ai Weiwei, een gerenommeerde kunstenaar met wereldwijde bekendheid, benadrukt hun toewijding aan hun kunst en hun bereidheid om te leren van de besten in het vak. Met hun achtergrond in politieke economie en hun artistieke training brengen Timon en Melchior Grau waarschijnlijk unieke perspectieven en diepgang in hun kunstwerken, waardoor ze zich onderscheiden als opmerkelijke kunstenaars in de hedendaagse kunstwereld.