• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Merken
Kleur
Kleur
Fitting(en)
Dimbaar
In showroom aanwezig

Atelier Robotiq

Atelier Robotiq

 

Atelier Robotiq is een bedrijf dat gevestigd is in het hart van Rotterdam en zich bezighoudt met het ontwerpen en produceren van prachtige creaties met behulp van de nieuwste technologieën. Het bedrijf heeft een unieke benadering voor het maken van haar ontwerpen, waarbij zij zich laten inspireren door de mentaliteit van de stad Rotterdam. Bij Atelier Robotiq wordt er niet alleen maar gepraat over ideeën, maar worden deze ook daadwerkelijk tot leven gebracht.

Het ethos van Atelier Robotiq omvat het gebruik van nieuwe technologieën en experimentele methoden om hun ontwerpen te produceren. Dit heeft geleid tot de oprichting van een mini-fabriek in het centrum van Rotterdam. Hier wordt er gewerkt aan het maken van lichtgewicht composietonderdelen met behulp van Aerospace-technologie.

Bij Atelier Robotiq staat de combinatie tussen vorm en functie centraal bij het ontwerp proces. Het bedrijf streeft naar een minimalistische esthetiek waarbij er veel aandacht wordt besteed aan detail. Bij elk ontwerp wordt er geprobeerd om alle onnodige elementen weg te laten, zodat alleen de essentiële componenten overblijven.

De technologie die gebruikt wordt door Atelier Robotiq is gebaseerd op die welke gebruikt wordt voor het maken van raketkoffers en brandstoftanks. Dit betekent dat elke creatie gemaakt is met behulp van state-of-the-art methoden die zorgen voor duurzaamheid en kwaliteit.

In conclusie, Atelier Robotiq is een bedrijf dat inspiratie haalt uit de mentaliteit van Rotterdam en deze toepast in haar ontwerp proces. Het bedrijf heeft een unieke benadering voor het maken van prachtige creaties met behulp van de nieuwste technologieën en experimentele methoden. Bij Atelier Robotiq staat de combinatie tussen vorm en functie centraal, waarbij er veel aandacht wordt besteed aan detail. Het resultaat is een minimalistische esthetiek die alle onnodige elementen weglaat, zodat alleen de essentie overblij