NIEUWE AFWERKINGEN VERRIJKEN HET ASSORTIMENT DRAADLOZE LAMPEN VAN ZAFFERANO

  • Geplaatst op
  • Door Nicolette
NIEUWE AFWERKINGEN VERRIJKEN HET ASSORTIMENT DRAADLOZE LAMPEN VAN ZAFFERANO

Nieuwe, kostbare afwerkingen verrijken het assortiment draadloze lampen van Zafferano: matzwarte en gecraqueleerde gouden afdekking Poldina, Poldina Micro en Pina, waardoor hun allure wordt vernieuwd.

Productinformatie voor Draadloze Lampen van Zafferano:

Nieuwe Verrijkingen in Draadloze Lampenassortiment van Zafferano

Zafferano introduceert met trots nieuwe, kostbare afwerkingen voor de populaire draadloze lampenreeks, waaronder Poldina, Poldina Micro en Pina. Deze verfijnde toevoegingen, zoals de matzwarte en gecraqueleerde gouden afdekkingen, vernieuwen de uitstraling van deze iconische lampen.

1. Poldina – Total Black Elegance:

  • Matzwarte Afwerking: De nieuwe ‘total black’-versie van Poldina straalt elegantie en mysterie uit. Deze variant past perfect in diverse omgevingen, met een tijdloze klasse en subtiele stijl.

 

 

 

 

 

2. Pina en Poldina Micro – Gouden Craquelépracht:

  • Gecraqueleerde Gouden Afwerking: Handmatig aangebrachte goudkleurige metallic bladen creëren een uniek patroon van oppervlaktescheuren, waardoor een prachtig contrast ontstaat tussen kleur en textuur. Pina's craquelé-afwerking is beschikbaar op een zwarte achtergrond, terwijl Poldina en Poldina Micro beschikbaar zijn op zwarte, rode en blauwe achtergronden. Elk exemplaar is uniek vanwege de handmatige techniek, waarbij afwijkingen getuigen van de waarde en uniciteit van elke lamp.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Materiaal: Gegoten aluminium voor duurzaamheid en stijl.
  • Bediening: Aan, uit en aanpassen van de lichtsterkte met een simpele aanraking.
  • Oplaadbaar: Laad de lampen op met de juiste contactbasis voor draadloos gebruik.
  • Kleurtemperatuur: Kies uit 2200K, 2700K en 3000K LED-licht.
  • Weerbestendigheid: De zwarte Poldina-versie is geschikt voor buitengebruik dankzij de hoge IP65 beschermingsindex.

 

 

 

 

 

 

Belangrijke Opmerking over Uniciteit: De handmatige techniek van het werken met metaalfolie maakt elk exemplaar uniek. Afwijkingen in het uiterlijk van de lampen worden gezien als tekenen van waarde en authenticiteit, en benadrukken het unieke karakter van elk product.

 

 

Waar te Koop: Ontdek deze prachtige draadloze lampen in onze webshop en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design voor elke ruimte.

Zafferano - Verlichting die Stijl Verrijkt.