• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Masterlight collectie

Masterlight, part of Eurolight BV is producent van, en groothandel in, kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1987 is Masterlight een merk dat hoogwaardige en karakteristieke ontwerpe
Geen producten gevonden...

Masterlight collectie

Masterlight | part of Eurolight BV is producent van, en groothandel in, kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1987 is Masterlight een merk dat hoogwaardige en karakteristieke ontwerpen ontwikkelt die voortkomen uit de creatieve vaardigheden van ervaren ontwerpers. Deze ontwerpers gebruiken alleen de beste Europese materialen en componenten voor de productie van hun verlichtingsarmaturen. het designteam is aanhoudend bezig met de ontwikkeling van kwaliteit, duurzaamheid en innovatie binnen hun verlichting.


De professionele kennis van Masterlight in verlichting in het algemeen blijft de grenzen van het vakmanschap uitdagen om interieurs en openbare ruimtes over de hele wereld te transformeren. Tot onze clientèle behoren enkele grote merken met winkels wereldwijd.